Lidmaatschap

Lid worden van onze Speel-o-theek is heel makkelijk. U komt tijdens de openingstijden langs en we schrijven u meteen in. U betaalt het lidmaatschap voor het eerste jaar contant. Uw lidmaatschap loopt van oktober tot en met september en bedraagt 25,00 euro voor een jaar. Als u lid wordt in de loop van het jaar wordt dit bedrag aangepast. U mag altijd 2 stuks speelgoed lenen, voor een periode van 3 weken. Tegen betaling van 0,50 per item kunt u daarnaast maximaal twee extra artikelen meenemen van de puzzels of spelletjes.

p1000231

Een Groot-abonnement is ook mogelijk. U betaalt dan 35,00 euro per jaar. Voor dit bedrag kunt u per keer 4 stuks speelgoed lenen. Voor dit abonnement geldt dezelfde regeling voor puzzels en spelletjes (5e en 6e stuk).

Met de U-pas kunt u korting krijgen op een abonnement op de speel-o-theek. Op de site van de U-pas leest u hier meer over.

Privacyverklaring:
De speelotheek verzamelt de NAW-gegevens van haar leden om te kunnen weten aan wie het speelgoed is uitgeleend en aan wie de factuur voor het abonnementsgeld gestuurd moet worden.
De gegevens worden opgeslagen in het softwarepakket van de speelotheek. De computers van de speelotheek zijn via internet met elkaar verbonden.

WordPress theme: Kippis 1.15